Morgon

Blir galen av att vakna klockan åtta när jag för en gångs skull var vaken till halv två igår. Vad är problemet?? Jag vill också kunna sova bort halva dagen, istället för att falla i koma framåt eftermiddagen. Damn it.

Regn ute, småkallt och frukostté. Mys.

Can I get a Hell Yeah?!

Jag måste nog konstatera att vi har alldeles för många serier på gång just nu, listan bara växer och växer..

- Jericho Senaste nästan-besattheten. Intressant liten postapocalyptisk serie som växer lite mer för varje avsnitt. Skeet Ulrich i huvudrollen, det gnager i mig att han varit med i nån ungdomsserie under det glada 90-talet, ungefär samtidigt som Beverly Hills 90210, men jag kan inte komma på vad. Måste imdb:a det, men glömmer..
- Eureka Otroligt söt serie, massa nördigt science-prat och coola features. Visar vad som händer när geeks får styra en liten stad, med i stort sett oändliga resurser.. Me wantie too!
- Doctor Who Har ännu inte slagit sig till ro i mitt hjärta, men responsen därutifrån är så pass bra att jag känner att den borde få en ärlig chans. British.
- Battlestar Galactica Säsong 4 kommer igång den 1 oktober! Äntligen! Tyckte den segade sig en aning i mitten-slutet av säsong 3, men det finns en hel del lösa trådar som måste tas reda på, så har stort hopp!
- Stargate Atlantis Våren bestod i stort sett av ett enda SG1-maraton, och till min förtjusning så funkade Atlantis lika bra som sin föregångare när denna tog slut. Dock väntar jag med spänning på filmerna som skall avsluta SG1, komsi komsi! (Säsong 4 av SA börjar 28 september)
- 4400 Jag höll nästan på att missa att denna lilla pärla börjat igen!

Sen finns det de som man borde ge sig på men inte ännu har gjort...
- Carnivale Ligger här och skräpar sedan länge, men verkar aldrig hinna/ha lust att ta tag i denna. Har dock hört så mycket gott om den att det måste ske förr eller senare.
- Heroes Samma sak här, det lockar.

...och skulle heller inte ha något emot en ny genomtittning av Farscape. Ah, what to do, what to do? Hur ska jag överhuvudtaget hinna plugga i höst?

Marx hade det nog heller inte så jävla roligt

Har varit duktig nog att äta en ordentlig frukost med gröt, smörgås och té. Hade tänkt mig ett ägg också, men efter gröten så stod magen ut åt alla håll. Det är dags för lite rutiner nu, minsann! Nyttigt inmundigande varje dag, cykla till skolan och gå på gym med Kicki. Får jag inte lite duktig ordning på min fysik nu så får jag se till att finurla ut något riktigt grymt straff till mig själv. Som att låta Per ta hand om mina shoppingpengar eller nåt. Gah! The Horror!

Dagens ToDo
- betala kåravgiften
- beställa tid för klippning, börjar bli dags att ta hand om sommarrufset nu
- ge mig i kast med den j*a opponeringen ("but Muum.., I don´t wanna read about Marx an´ Lenin today... They´re booring!")

marx

Skägget är i allafall imponerande

Allt är som vanligt

Jag har inte riktigt hunnit ta tag i mitt bloggande sen vi kom hem till ljuvlga Göteborg för en vecka sedan. Det känns som jag inte gjort annat än struttat omkring och tillfredsställt mitt shoppingbehov, mitt ölbehov och mitt gnälla-på-idiotiska-människor-behov. I´ve had a hell of a time, helt enkelt.

Jag tänker skippa vidare referenser om hur sommaren varit, vi kan väl bara konstatera att jag inte har några som helst planer på att flytta till en mindre stad just nu, allra minst en liten håla (om ens det) på landet, hur fint det än må vara. Staden och jag är bästa pals just nu.

Dagens bästa:
- Snyggaste skorna idiotbilligt på rean, ETT par kvar - i min storlek. Ödet.
- Cykeln klättrar högre och högre upp på min må-bra-lista, inget stillastående i fullsatt, varm, äcklig buss. Dessutom börjar mina lår få sig en omgång nu också. Great!
- Vädret är FANTASTISKT. Sol och lite småkyligt, kan inte bli bättre. Jag älskar höst, att få ha min tjusiga kofta och en halsduk och bara mysa. Inte svettas man heller, så sminket ligger kvar och man är SNYGG helt enkelt.
- Fina glasögonen valda och betalda idag, jag kommer känna mig som den mesta nörden evar när de dyker upp om några veckor.

RSS 2.0